Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotavljamo kar se da dobro uporabniško izkušnjo.

Vkolikor se s tem ne strinjate, spremenite nastavitve v svojem brskljalniku.

Razumem
  • kulinarika za prihodnost

Kulinarika

Magično sožitje tradicije in svežine

Naš chef Viktor Gros je nostalgičen in zaljubljen v svoj poklic, zato rad proučuje stare slovenske jedi, ki so jih v hotelu Triglav pripravljale prejšnje generacije. Začini jih z ustvarjalnostjo in tako nastajajo nove jedi s pridihom nostalgije. Na primer: ajdov krap s sladoledom iz kislega mleka z orehovimi ocvirki.

Največ navdihov za jedi dobi v naravi, na sprehodu okoli jezera ali v gozdu. Vrhunskost okusov njegovih jedi izhaja iz vrhunskih sezonskih sestavin, večinoma lokalnega izvora. Ekipa ustvarja presenetljive kombinacije okusov, sveže in zelo okusno, s pridihom mediteranske kuhinje. Hrani delajo družbo izbrana slovenska vina iz naše kleti.

V naši restavraciji vam bo postalo toplo pri srcu. Jedi imajo namreč čudovito poln okus, ker vsebujejo sveža, zdrava, kakovostna in z ljubeznijo pridelana živila, ki nam jih prinašajo okoliški kmetje. Nekaj solate in zelišč pa pridelamo tudi na lastnem vrtu.

Vabljeni na nekaj dobrega!

Vsak dan, tudi nedelje in praznike, med 12. in 22. uro.

 

Rezervacije

booking2

Kontakt

Telefon: 00386 4 575 26 10
Mobilna številka: 00386 31 300 097
Faks: 00386 4 575 26 11
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Socialna omrežja: Facebook icon

TripAdvisor

Partnerji

  • zelena kartica gosta gorenjske
  • logo hotel skipass 2
  • VZS slo eng bela
  • diners
  • Excellence-partner 160px 1