Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotavljamo kar se da dobro uporabniško izkušnjo.

Vkolikor se s tem ne strinjate, spremenite nastavitve v svojem brskljalniku.

Razumem
  • wellness

Wellness

Ker si radi privoščite!
Izkušena ekipa odličnih maserk in maserjev bo sprostila vaše telo, da se bodo energije po njem spet lahko nemoteno pretakale. Ponudba masaž je izredno široka, med njimi so tudi take, ki jih ni nikjer drugje. Privoščite si našo posebnost - Triglav masažo!

Naši terapevti imajo min. 5 let delovnih izkušenj, vsa potrebna strokovna znanja ter so pazljivo izbrani ter preizkušeni.

Po masaži si lahko privoščite dodatno sprostitev še v bazenu in savni. Obisk je brezplačen.


Masaže
Masaža Triglav – Edinstveno doživetje

Med oddihom pri nas verjetno ne boste imeli časa za vzpon na našo najvišjo goro Triglav (2864 m), ki je po svoji veličini in lepoti res edinstvena. Lahko pa si privoščite edinstveno doživetje - masažo Triglav, ki je ne boste našli nikjer drugje, kot pri nas.

Masaža Triglav je nekaj posebnega, saj je harmonična celota kontrastov. Počasna in hitra, nežna in močna, mirna in dinamična. Ta neobičajna kombinacija bo popolnoma sprostila vaše telo.

Masažo Triglav izvajamo z vročim šentjanževim oljem (hipericum perforatum). Šentjanževka je cenjena zdravilna roža, ki izboljšuje počutje, prežene nespečnost in tesnobo.

80 min - 62 €

100 min - 72 €

Klasična masaža

Masaža celotnega telesa, ki blagodejno vpliva na splošno počutje, izboljšuje krvni obtok, sprosti mišice, živčevje in sklepe.

30 min  -  38 €

50 min - 48 €

Protistresna masaža

Sprošča mišično napetost, pospeši obnovitev telesnih energij in pomirja. Posebej se posvetimo lasišču, obrazu, hrbtu in nogam.

50 min  -  45 €

Športna masaža

Poudarek je na večji moči prijemov. Dodatno se uporabijo prijemi kot so vibracije, udarjanje, raztegovanje. Masažo lahko koristimo pred ali po treningu,

45 min  -  50 €

Masaža za nosečnice

Klasična masaža prilagojena nosečnicam.

50 min  -  45 €

Body piling in masaža z arganovim oljem

S posebnim gelom, ki vsebuje mikrogranule odstranimo odmrle celice kože. Nato sledi masaža z arganovim oljem, ki kožo nahrani, pomladi in neguje.

75 min – 65 €


 

Refleksoterapija
Splošna refleksoterapija

Namenjena vsem, ki želijo na naraven način dolgoročno odpraviit specifične težave in organizem globinsko regenerirati. Je proces, v katerem z različnimi tehnikami vzpostavimo stanje naravnega ravnovesja organizma, s tem pa spodbudimo procese samozdravljenja. Poudarek terapije je pri vsakem posameznike drugje, odvisno čemu je potrebno posvetiti skrb.

60 min - 45 €

Antistresna refleksoterapija

Namenjena pomiritvi organizma in uravnovešanju delovanja živčnih ter hormonskih telesnih sistemov. Zaradi sproščujočega učinka je zelo primerna tudi kot naravna oblika preventive. Terapija odpravlja posledice hudega stresa, izgorelosti, nespečnosti, težav s spanjem ter izboljšuje krvni obtok.

60 min - 45 €

Razbremenitev glave polne misli

V kombinaciji z indijsko antistresno masažo glave se osredotoča na razbremenitev in sprostitev delovanja duševnega sistema. Vse kar kali naš notranji mir, ustvarja zapise v našem telesu, s tem pa obremenjuje naše misli. Masaža je čudovito doživetje, ki zagotavlja učinkovito in popolno razbremenitev vašega uma. Občutili boste nov zagon, povečano življenjsko moč in izboljšali počutje.

60 min - 45 €

 


 

Bazen, savna

Zaplavajte v notranjem bazenu s čudovitim pogledom na Blejsko jezero, ali pa si v finski savni pregrejte svoje telo in okrepite imunski sistem.

Obratovalni čas:

Vsak dan od 8h do 21h

Cenik

Enkratni obisk – časovno neomejeno

Ponedeljek – petek 19 EUR

Sobota, nedelja, prazniki 25 EUR

Cene vključujejo DDV.

Rezervacije

booking2

Kontakt

Telefon: 00386 4 575 26 10
Mobilna številka: 00386 31 300 097
Faks: 00386 4 575 26 11
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Socialna omrežja: Facebook icon

TripAdvisor

Partnerji

  • zelena kartica gosta gorenjske
  • logo hotel skipass 2
  • VZS slo eng bela
  • diners
  • Excellence-partner 160px 1