Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotavljamo kar se da dobro uporabniško izkušnjo.

Vkolikor se s tem ne strinjate, spremenite nastavitve v svojem brskljalniku.

Razumem

Poroke

Popolna izbira za veliki DA

Na vajin najbolj slovesen dan bosta povabila najljubše ljudi, za popolno vzdušje pa bomo poskrbeli z dovršenimi malenkostmi. Slavnostni pogrinjki, božanska hrana v več hodih in vino, ki jo lepo dopolni, glasba, program. Druženje v rajskem okolju hotela s prelepim razgledom na Blejsko jezero bo gotovo navdih za številne fotografije. In razlog za lepe spomine. 

Do popolnih spominov vam pomagamo s frizerjem in vizažistko ter s profesionalnim fotografom in snemalcem. Vajine romantične fotografije ali video bodo lep spomin za vaju in za vse, ki jih imata rada, čez leta pa še za vajine vnuke. Tako ne bo šel nepozaben dan nikoli v pozabo.

Pridita na obisk in nam zaupajta, kako si predstavljata vajin dan. Skupaj s chefom in sommelierjem bomo izbrali jedi in vina, ki mu bodo delala družbo ter vaju povabili na okušanje še pred slavnostnim dogodkom.

 

 

Rojstni dan v kuhinji za otroke

Slavnostne jedi na slavnostni dan

Otroku pripravite prav posebno praznovanje rojstnega dne. Slavljenec in njegovi prijatelji bodo za nekaj ur postali člani prave profesionalne kuhinje, zabavali se bodo in naučili veliko novega.

Pripravimo slavnostna vabila, ki jih otrok pošlje povabljencem. Teden dni pred praznovanjem pride na posvet s chefom kuhinje. Skupaj izbereta štiri jedi, ki jih bodo pripravljali in se dogovorita o načinu dela. Na slavnostni dan otroci s chefom in ekipo pripravljajo jedi za slavnostno kosilo. Naš fotograf poskrbi, da je dogajanje skrbno  zabeleženo.

Slavljenca obdarimo s kuharsko kapo, knjižico z recepti pripravljenih jedi, zgoščenko s fotografijami s praznovanja in zabavno kuharsko risanko Ratatouille. In seveda z nepozabnim doživetjem.

Cena: 25 € za vsakega otroka (najmanj 6 in največ 16 otrok)

Trajanje: 3 ure

Cena vključuje: pripravo vabil za povabljene, posvet slavljenca s chefom kuhinje, kuhanje štirih jedi s profesionalnim kuharjem in pomočniki, učenje kuharskih spretnosti in priprave slavnostnih pogrinjkov, slavnostno kosilo, ki so ga pomagali pripraviti otroci, zdrava pijača (sok in voda), uporaba predpasnikov. Darila za slavljenca: kuharska kapa, knjižica z recepti, zgoščenka s fotografijami, risanka Ratatouille.

Doplačilo: torta - cena je odvisna od velikosti in okusa.

Posebna družinska nedelja

Nepozabno za otroka, slastno za starša

Nedeljo lahko skupaj preživite čisto drugače. Dopoldan ob 10h predate otroke našim kuharjem, s partnerjem pa si privoščita romantičen sprehod okoli jezera ali sprostitev v bazenu in savnah. Ob 12h bo družinsko kosilo, ki ga je dopoldan skupaj z chefom in drugimi kuharji pripravil vaš otrok. Kaj boste delali popoldan, se odločite sami. Vsekakor pa bodite pripravljeni na poslušanje, otrok vam bo gotovo imel veliko povedati.

Cena: 50 € za doživetje za vso družino

Cena vključuje: sodelovanje otroka v kuhinji, spoznavanje kuharskega poklica in kuharskih pripomočkov, natisnjeni recepti pripravljenih jedi, uporaba bazena in savne za starše, nedeljsko kosilo za starše in otroka oz. otroke.

Doplačilo: Če bo na kosilu poleg staršev še kdo (strici, tete, babice, dedki, prijatelji), nam to prosim sporočite. Vsaka oseba doplača za družinsko kosilo 25 €.

*Če ima družina več kot dva otroka, za vsakega naslednjega doplačate 15 €.

Rezervacije

booking2

Kontakt

Telefon: 00386 4 575 26 10
Mobilna številka: 00386 31 300 097
Faks: 00386 4 575 26 11
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Socialna omrežja: Facebook icon

TripAdvisor

Partnerji

  • zelena kartica gosta gorenjske
  • logo hotel skipass 2
  • VZS slo eng bela
  • diners
  • Excellence-partner 160px 1